Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Lokal itfaiye yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün regülatör gereklilikleri alınladığından ve güvenli bir boşaltma rotası sağlamlamada ruhlu evetğundan güvenli olurlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın bapları gibi bina güvenliği maksatının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın yönetmeliğine munis bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Biriyi yangın kapısı modelinin arazi aldığı bu alanda; panik barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, tezyinî yangın bapları, standart yangın kapıları kabilinden modeller bile bulunuyor.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız mevsuk olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Dairesel tasarım, basamak izini en aza yangın kapısı indirirken velut dikey harekete ruhsat verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar muhtevain tatbikî bir kanunlar haline getirir.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, standart kapılara bakarak daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den sarrafiyelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu dokumanın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page